Om forfatteren

Om forfatteren 

Vagn Kirkeskov


Det er min personlige erfaring, at når vi har fået indsigt i os selv om, hvordan vores tanker og følelser er afgørende for vores beslutninger og handlinger så kan vi bedre se, høre og forstå hvor forskellige vi er i forhold til andre mennesker.

Det er denne forskellighed der - sammen med de bagvedliggende årsager til konkrete problemer - ofte fører til konflikter mellem mennesker. 


Mine forskellige terapeutiske arbejdsprocesser og erfaring kommer til udtryk i bogserien "Livets labyrint", med fortællinger om kvinder, mænd og par, og om hvordan de fik arbejdet sig igennem modgang og krise frem til medgang og lykke.


Den første bog udkom november 2019. 

Jeg har psykoterapeutisk praksis på Amagertorv, Strøget i København samt Store Heddinge eller efter aftale. 

Læs mere på:

www.kirkeskovpsykoterapi.dk 


Booking af foredrag om bogen og psykoterapeutiske cases: 

Kontakt via mail - KLIK HER


Uddannelser m.m.


Eksamineret KropsPsykoTerapeut - 4 årig uddannelse fra D.I.G., (Dansk Institut for Organisk Psykoterapi) baseret på Gestalt Terapi (Pearls) og Kropsterapi (Reich, Lowen, Pierrakos, Brown, Boadella m.fl.). REIKI healing (Dr. Allan Sweeney).

Uddannet i personprofilværktøjet Enneagrammet i USA (Ginger Lapid-Bogda) og kvalificeret i Jungs Typekoder m.fl.


Psykologiske og spirituelle seminarer, kurser, workshops i Danmark og udlandet med bl.a.:

Dr. Deepak Chopra (USA), Dr. Allan Sweeney (GB), Dr. Stanislaf Groof (USA), Shakti Gawain (USA), Dr. Richard Moss (USA), Stuart Wilde (USA), Graham Bishop (GB), Helle Odder og Rud Grandt/Regressionsterapi (DK) samt faglige efteruddannelseskurser hos bl.a. PsykiatriFonden. 


Uddannet Merconom i Markedsføring og Organisation samt kreative kurser på Akademiet for Fri og Merkantil Kunst og Grafisk Højskole.


Jeg har været selvstændig fra mit 25. år i flere partnerskaber indenfor  Reklame & Marketing, samt konsulent, rådgiver og underviser indenfor Salg & Markedsføring, Leder og medarbejderudvikling, TeamBuilding, Motiverende Psykisk Arbejdsmiljø, Ledelse af Selvledende Medarbejdere samt ansvarlig for uddannelse af interne coaches i flere store virksomheder samt ledere på åbne uddannelser som bl.a. LeaderShipCoach og LeanCoach.

Erfaring og baggrund


Psykoterapi, Coaching og Sparring:

Personlig udvikling, Stress, Depression, Særligt sensitive, Selvværd/Selvtillid, Ensomhed, Angst, Mening med livet, Parforhold (forebygge/reparere/adskille), samt personlige problemstillinger i relation til: Job, Karriere, Psykisk arbejdsmiljø og Lederudvikling.


Mere end 20 års arbejde med at hjælpe mennesker til bedre at forstå sig selv, og ikke mindst deres forskellighed i forhold til deres kæreste, kone, mand, børn, forældre, kolleger eller chef.


Undervisning og træning i virksomheder og organisationer:

Gennem årene har jeg fået uvurderlig erfaring fra undervisning og træning af mange ledere og medarbejdere i både store og små danske og udenlandske virksomheder, bl.a. som coachinginstruktør og teamudvikler.

Men også som sparringspartner for afdelinger og teams i deres arbejde med, at skabe og vedligeholde personlig og fælles motivation til gavn for udvikling og vedligeholdelse af deres fælles psykiske arbejdsmiljø. 


Referencer:

Se referencer for virksomheder og

organisationer på: www.kirkeskov.dk