Boganmeldelser

Boganmeldelser 

Livets labyrint

Januar 2020: 

Bogen har modtaget lektørudtalelse (kvalitetsgodkendelse) fra DBC, hvilket betyder at bibliotekerne kan anskaffe bogen til udlån. 

Kort uddrag fra lektørudtalelsen: "Kig med i terapirummet og bliv introduceret til hvordan et samarbejde med en psykoterapeut kan foregå gennem 8 fortællinger om kvinder, mænd og par, der gennem dialog og fysiske øvelser får bearbejdet dres personlige udfordringer og problemer".


Oktober 2019:

”Vagn Kirkeskov formår medrivende at introducere læseren til psykoterapi-sessioners intense drama (uanset hvilket problem klienten kommer med). Når en terapeut og coach som Vagn, ikke er bange for at dele egne tanker og fornemmelser, understreger det at psykoterapi først og fremmest er en med-menneskelig disciplin, ikke et luftigt, teoretisk erhverv.

   Det virker tillidvækkende, når hjertet så tydeligt er med og "på rette sted" hos en terapeut der også er fagligt kompetent. Bogen er for mig en appetitvækker til de der selv leger med tanken om, en dag, måske, at “turde tage chancen” og erfare de muligheder man selv har for at få hjælp til “at komme videre” på en bedre måde”.              Kresten Ravnkjær, Cand. Psych. Medstifter af “Organisk Psykoterapi” (D.I.G,).

 

   ”Denne bog giver en god indsigt i, hvilke udfordringer vi kan få gennem livet, både privat og arbejdsmæssigt. Men der er hjælp at hente, når vi række ud og ikke mindst er ærlige overfor os selv, mærker efter og tør tale om det.

   Tak til Vagn Kirkeskov for at dele med os. Som læser, kan jeg spejle mig i flere af historierne, og dermed opnå nye indsigter i mig selv”. 

   Mette Fisker, Coach, Direktør. ConferenceCare, www.conferencecare.dk

 

   ”Vagn Kirkeskov har bedrevet en super praktisk og anvendelig bog, hvor han har fået det fantastiske værktøj, Enneagrammet, til i langt højere grad end normalt at handle om det essentielle; MENNESKER. 

   Hans måde at fortælle på gør, at man er med i rummet og næsten kan lugte og smage de terapeutiske situationer. Det er svært at lægge bogen fra sig... man må vide hvordan det videre forløber. En levende, informativ og begavet bog som de fleste kunne have gavn af at læse”.

   Michael Groser, foredragsholder, forfatter, Enneagram-underviser & coach. www.michaelgroser.dk

 

   ”Hvor er det en dejlig bog – klar – enkel – dyb og spændende – den viser meget fint nuancerne i psykoterapien.”

   Tove Bjerg Hansen, Psykoterapeut. Medstifter af D.I G. "Organisk Psykoterapi”.

 

   ”Vagn Kirkeskov har i mange år brugt sin store indsigt i mennesker til at hjælpe andre. Nu har du muligheden for at få et kig ind bag kulissen og blive endnu klogere på mennesker og måske endda dig selv, så du kan navigere i din egen labyrint. Vigtig livsvisdom på en let læselig måde”.

   Chris Grew, terapeut, underviser, coach indenfor Hypnose, Ledelse, NLP samt forfatter til flere bøger indenfor Hypnose og ledelse. www.chrisgrew.dk

 

   ”En inspirerende, lærerig og meget vedkommende bog, både fagligt og personligt. Vi følger en række menneskeskæbner som af forskellige grunde søger psykoterapeutisk hjælp, og bliver inviteret med ind i terapirummet hvor vi kan mærke nærværet imellem terapeut og klient og får lov til at lytte til terapeutens tanker og refleksioner som de opstår både før, under og efter sessionerne.

   En god bog der giver stof til eftertanke. En rigtig appetitvækker”.

   Inge Ravnkjær, Cand. Psych. Medstifter af D.I G. "Organisk Psykoterapi”.

 

   ”Tak for en vigtig bog. Tiden kalder på, at vi forstår livet som det er, så vi bedre kan forholde os til os selv og andre og blive opmærksom på, hvad der kan være hjælpsomt og givende i svære perioder.

   Bogen Livets Labyrint er gribende realisme på en respektfuld måde”.

   Berit Weise, Mindfulness Instruktør (MBSR), StressCoach og Ledelseskonsulent, Metacom - A Mindfull Business, www.metacom.dk